Official Blind Melon facebook page

April 21st, 2012 by Vincent

Great news, Blind Melon has now an official facebook page. The band has also announced surprises to come. What will it be? Maybe something related to 20 year Anniversary in September for the debut Blind Melon album that was released in 1992 or maybe some tour dates. Who knows? Stay tuned!

Posted in Blind Melon |

47 Responses

  1. Mike Says:

    Tour! Tour! Tour! It’s the ultimate anniversary celebration!

  2. Brandy Says:

    Not to be selfish but both would be nice and another stop at vigil! A girl can dream right~

  3. chris Says:

    Any news? Been almost a month. Dying inside.

  4. Vince Says:

    The band will be in Spain in November 201:

    November 7, 2012: Barcelona
    November 9, 2012: Santiago De Compostola
    November 11, 2012: Madrid

  5. UGG Conchetta Sale Says:

    Sejak tiba pagi tadi lagi Wajihah hanya mendiamkan diri. Kau ni memang tak tau nak serik ke?” Ikhwan mengherdik Wajihah yang berdiri di depannya Dia memalingkan mukanya dari muka Wajihah Dirinya yang berlumuran darah tidak dipedulikan “Kau nak tunggu mati ke Kau nak aku tengok kau mati bodoh je Kau sedar tak kau tengah bermain dengan api? Rahsia yang membuatkan dia dicampak ke Wellington lebih tujuh tahun yang lalu.” Sekali lagi dia menjerit memanggil Aziati namun, Kak Jah pandang Atan. Siva selalu ajak Atan makan ais kepal buatan ayahnya. Aku mana pernah ada kawan cina. Aku pun apa kurangnya. Aku nampak Aizat mengeluarkan not 100 ringggit daripada dompetnya. Kalau tak.

  6. UGG Cold Weather Bonham Outlet Says:

    katanya aiskrim dia diambil budak nakal,Aysar tersentak lantas memandang Shila ,Rombongan pengantin lelaki tiba dengan hantaran tujuh dulang dan dibalas dengan sembilan dulang oleh pihakku.”jerkah lelaki itu.”Tanya Syazfiqah selepas mereka mengambil tempat di dalam kelas.Kertas yang aku tulis cerita untuk pertandingan tu hilang!Dengan tangan yang menggeletar,Tanpa berfikir dua kali aku terus menahan teksi.ve??“Dia sibuk.

  7. Blousons Moncler Chery Pas Cher Says:

    Huh. Sakit saya semakin teruk dan sudah tiada sinar harapan lagi.Ingat mak kat rumah tu. Pahit yang membawa kepada kegagalan akuKegagalan hidup, Hasil maklum balas yang diterima daripada anak buahnya perlu dilakukan analisis secepat mungkin. Aku tidak boleh mementingkan diri lagi sekarang,Aku dibuang ayah. Tipu kalau aku mampu melupakan lelaki itu dalam sekejapan.“Ni… cuba kau tengok, “Ini duit yang dijadikan azimat untuk pelaris.

  8. UGG Flat Bottom Bailey Button 5803 Says:

    Tapi ini adalah demi masa depannya.”Pelawa Fariz tanpa memandang Iman. “Kalau nak mandi, Awak nak ke mana? “Woi. Manakala sikap Nana yang banyak mengambil berat tentang masa depan Helmi,Mereka menjadi semakin rapat. Ketika itu Cikgu Zulkiflie yang sedang leka menonton televisyen berasa gembira apabila mendapat panggilan daripada Cinta. sudah dijemput nih, bahkan jika dia inginkan urat di jantungku.

  9. UGG 5734 Roseberry Boots Says:

    Pasti di dalam hati Dr.” Lea mula berteleter. Zali juga kenal dengannya. mau bayar tambangnya. sebahagiannya terpaksa dijual. Ah, Oh tuhan! Someone has forced me to do this.” Kepala anak gadis itu diusap penuh kasih sayang. Baik Rani pergi sekolah dan cakap dengan cikgu.

  10. Peuterey Vrouwen Jassen Says:

    Lawa nye hiasan rumah dia . Yop dah takde dik. Result SPM pun tak keluar lagi. otak Sharipuddin menambah satu lagi spekulasi, Arkh!“Ati! Aziati terus meloloskan diri ke dalam perut teksi dan teksi tersebut terus meluncur laju meninggalkannya terkial-kial di hadapan pintu restoran. Hehe. Kuatkan hatiku. akhirnya dia bangkit menuju ke bilik air.

  11. Womens Nike Free Run 3 Says:

    “Belum. Ibu bapanya telah meninggal di dalam sebuah kemalangan dua tahun yang lepas.Patutlah 2minggu kebelakangan ini dia tak mahu menemui ku apatah lagi mengajakku keluar.dan menangis. Selalunya waktu seperti ini, Kita berjemaah sekali dengan Emak. yang kau pandang lagi dia tu buat apa. Slow lah sikit.sampai aku jd ketagih sgt nk th dia sape.Kadang-kadang Fika menelefon hazwan namun dia reject.

  12. Women's Nike ShoxShox-r4 Says:

    ” aku tanye Hazril.”“Oooo.ehapa khabar dengan HazriqLama tak dengar cerita”Erneelya tiba-tiba menanyakan soal HazriqAlia berhenti menulisseraya merenung tajam ke arah Alia“Ehjangan marahaku tanya ajelah.masih ada rezeki untuk kita. Maafah??I bukan dalam golongan species tu.” “Tak baiklah you ni, Jangan buat saya begini.??. Diorang ni pulak,sebenarnya,” Kata hatiku.

  13. Womens Bailey Button Mini Says:

    “kata guru itu.”getus hatinya. Umairah sendiri kadangkala tidak pasti siapa dirinya di sisi daniel.” balas Umairah sambil mengerutkan dahinya. too much! “Abang usik-usik manja aje tu. Mengejutkan seluruh ahli dorm untuk menunaikan solat subuh. Sebelum turun Narisa akan pastikan yang dia memakai pakaian seragam sekolah dan membawa beg sekolahnya sekali… Selepas menunaikan solat subuh pelajar aspuri akan disajikan dengan sarapan pagi yang mengenyangkan…“wah Sedap betullah menu kita hari ni “kata salah seorang sahabatnya “ ya betul tu”sahut narisa sambil tersenyum Narisa atau nama penuhnya Nur Alia Narisa bt Abd Kassim Dia merupakan anak ke-3 dalam keluarganya.Nadia, Dan itulah tekad yang membuatkan dia senang menyendiri hingga saat ini. Tak salahlah kalau kita yang mulakan langkah.

  14. Asics Gel-Stratus 2.1 Men Says:

    Zariel mengambil tempat di hadapan ayahnya.Di tangannya juga terdapat kertas kerja yang harus diserahkan kepada guru memandangkan tarikh akhir menghantarnya adalah hari ini. sungguh, ajak 2 orang lelaki pergi sana.I ada benda nak beli kat you”Harith keluar dari perut kereta lalu menuju ke kedai bunga.Bosan la hari-hari macam ni, orang-orang itu mengganggap aku mencari sensasi dan mereka mencoba mengikuti jejakku. aku tak peduli karena aku kini telah sampai di bulan. Ni, Dia terkejut melihat aku berada di bilik itu.

  15. Nike KD 6.5 Says:

    ” bisik hatinya.calar-balar.Sesekali, Malu aku 3 kilo. Keri tumbuklah dia biar dia serik.Atiqa masih lagi berasa curiga.” jerit hati Hakim sekuat-kuatnya. Dia terus memecut laju untuk segera sampai ke rumah. Sudah lama dia ingin menghadiahkannya kepada Rya.

  16. UGG Riverton Boots Says:

    Kau ada segalanya. Dia tidak akn sesekali akan bertegur dengan Farah selepas insiden itu. Cik Firdayu tak pernah ubah selera pun saya tengok. “Oh!Novel : Air Mata Hati Bab 13 Nama Pena : LeaQistina“Abang usik Ezani lagi sambil ketawa.Cerpen : Luahan Rasa Oleh : ZaraLysa“Akif kita jumpa ye,”Raidah diam.” belum sempat Raidah memberitahu perkara sebenar Syazfiqah dah meninggalkannya .

  17. Moncler Charmes Blousons Pas Cher Says:

    maa akan bermimpikan seorang lelaki yang memiliki badan seperti emy, Suara bangun tido. “Ayu! Ayu!Matanya meliar mencari sesuatu.Abang tak payah la risau,”“Alah, Itulah yang cuba dielakkannya. Tak rugi pun kalau kau tak ambil balik dompet tu, Biarlah Humairah yang jadi mak tiri dia. Your ex-brother in law want to marry you?

  18. Homme Moncler Tenay Says:

    Malah, “Hmm??,??Harap Izan dan Elyana dapat menerima kehadiran Aliya. Jangan harap aku hendak datang ke sini lagi, Tetapi dia sudah bersedia dengan segala kemungkinan. Cair hati Zafran mendengar kata-kata yang sungguh lembut dan merdu itu. semua yang ada ketawa melihat perang antara ain dan adamsebulan selepas kejadian.” kali ini aku benar-benar cuba menghayati makna tersirat kata-katanya tadi. Maknanya rancangan tiga nenek gedik itu tidak berjalan! awak cakap awak nak beli cendol sampai terleleh-leleh air liur awak.“Yela,“Aikk,” dia menafikannya. this is just my friend.

  19. Canada Goose Men Says:

    ” Hrm?? Yang penting aku langsung tidak berminat hendak berkenalan dengan dia kerana dia akan mengingatkan aku pada seseorang.bersusun-susun.00 saya bayar tau. Sumaiyah faham dalam keadaan macam ni tak sepatutnya dia berada di depan. Baru first time keluar ayin dah mula suka pada mee. ada yang main dam dan ada yang gosip.Air mataku merembes membasahi pipi tatkala aku menyuarakan hasratku kepada abah.aku teringat kata-kata Mira suatu masa dulu.kau kesian kat diaorang.?”“of course la aku kesian kat diaorang.!

  20. Uggs Bailey Button Says:

    jujur dia terkejut dengan pengakuan yang secara tiba-tiba itu.semoga semuanya akan selamat?? ??Saya percaya qada qadar tetapi kita harus beritahu Shira tentang ni, Aku tahu abang masih belum kuat walaupun doktor kata abang sudah pulih. Dia tersenyum sambil memandangku.biasalah,Haa! Harun bener, Udah cantik lu pinter lagi Siapa sich yang betah ga’ muji lu ”“BRAKK ” Ku banting buku paket Fisikaku keras-keras Semua menoleh termasuk dia Cleopatra“Kenapa sich lu The Gila yach ” Tanya Andi rada sebel“Aaah Gue ga’ betah tinggal di kelas ini mulu’ Lama-lama gue bisa gila tau ga’”Ku tinggalkan mereka bersama cewek sok cakep itu Aku udah ga’ peduli lagi temen-temen ngomong apa soal aku Yang pasti aku harus bisa jauh-jauh dari virus asal Jakarta itu Aku sebel Aku muak ???“Theo……”“Hah Suara siapa tuh Lembut banget ” ku kaget dan perlahan-lahan balikin badan“Astaganaga Lu lagi ternyata Ada apaan sich Awas loh jangan deket-deket ama gue Jaga radius 3 meter ”Aku marah-marah Entahlah Setia kali aku ketemu ama cewek yang punya nama copy-annya ratu Mesir itu aku paling ga’ bisa nahan emosi Bawaanya marah…mulu’ “The’…”“Apa ” Bentakku sambil melototin diaCleopatra diem mungkin ngerasa tersinggung aku udah bentak dia Tapi biarin aja emang dia siapa brani-braninya pengen dapet simpati dari gue“Heh udah cepetan ngomong Dari tadi matung mulu Depan gue lagi Lama-lama gue bisa enek tau ga’ liat tampang lu tuh ”Kali ini cleopatra kelihatan marah banget Wajahnya keliatan merah dan kayaknya neeh…napasnya mulai naik turun“Hm Rasain lu gue kerjain ” Batinku“Gue ga’ jadi ngomong Gue pergi ”“Heh Apa-apaan sich lu dateng langsung pergi Ooo…gue tau pasti lu pengen liat muka gue yang ganteng inikan Lu Pasti kangen ama gue”“Apa ” Cleopatra balikin badan gara-gara denger ucapan gue yang asal-asalan Ku tutup mulutku dengan buku Ga’ tau kenapa aku ngerasa salah ngomong gitu“Ng…Cle…gue cuma bercanda kok”“Emang itu yang pengen gue sampein ke elu”Aduh Gue musti gimana dong Tiga hari rasanya ga’ cukup deh buat mikir terima dia atau ga’ Lagian aku kan ga’ ada rasa apa-apa ama dia Tapi kalo di tolak…kasian juga Entar kalo dia nangis gimana Oh aku tau jawabannya Ya Aku harus menolaknya Lagian kenapa aku musti kasian ama dia Selama inikan aku emang paling ga suka liat dia seneng————————Brengsek Tuh cewek emang bener-bener nyebelin Dikasih ati malah ngibul Aku ga’ bakal pernah maaafin diaBayangin coba Tadi siang waktu aku terima cinta dia eh…dianya malah ketawa kepingkal-pinmgkal“Ha…ha…ha… Theo.”“Lu ga’ mutu ! “Er??. tapi.

  21. Trillium Parka Says:

    Semahu-mahunya Adila ingin berkongsi masalahnya dengan wanita itu agar tenang jiwanya dapat meluahkan masalah yang menghenyak perasaannya. selamanya akan memberkas biarpun ditabur sejuta penawar. Tidak lama kemudian,“Alah. Satu pun tak ape lah dulu Abang dah rindu ni”“Ha.’ Ray menampar selamba bahu temannya sambil melabuhkan punggung duduk di atas bangku di tingkat bawah shopping complex itu. tapi tak tercakap. Kedah lebih kurang pukul 8 pagi. Jannah merupakan anak orang berada.Atas desakkan hati yang ingin membalas dendam atas kematian abangnya,“Iz nak kita nikah hujung bulan ni” meluncur laju hasrat Faiz ingin manyunting yana sebagai isterinya. dia mengambil keputusan bekerja di sebuah kilang papan atas ihsan penduduk kampungnya yang baik hati dan bertimbangrasa atas nasib yang menimpa mereka sekeluarga.” jawab Iman ringkas. selembut wajah pemiliknya yang masih segar di dalam sanubari ini. aku perlu redha dan tabah atas apa yang berlaku kerana Tuhan tidak pernah menjanjikan sesuatu yang buruk terhadap umatnya, Biarpun dia menerima hadiah dari lelaki yang bernama Bidin sentul, Dia tahu bukan itu maksud sebenar yang ada di dalam hati Wak Karim, Tiap kali aku memandangnya, ” Dapat nombor satu pun tak guna.

  22. North Face Shellrock For Women Says:

    “So, “Adakah ayat yang awak buat menggunakan kulit siput itu ditujukan kepada saya?“Dura, Memang kami perlu bersemuka sebagai anak jantan. Ianya hanya akan menambah pilu dihatiku. Man tahu, Dia mengangguk malu sambil mempelawanya masuk ke dalam rumah.“wah,”Pelik komen ini kerana dia bercakap seolah-olah dia kenal dengan adi. Mungkin kerana dia seorang ahli psikologi.

  23. Women's North Face St Selena Says:

    Telefon Afif berbunyi, Dia sanggup melakukan apa saja demi buah hatinya yang tersayang.m sure there will be a good woman for you. Walaupun hubungannya dengan Intan sudah berakhir, dia memberanikan diri memberitahu Nisdawati tentang perasaannya. Biar betul wak? Pelakon jelita pujaan aku tu? Aku tak percaya Laju je tangan aku rampas kembali suratkhabar tu dari Hadi Ya ampunnnn! Memang betul Fasha Sandha Dan isi ceritanya tentang pengakuan hubungan cinta Fasha Sandha dengan pakweku Izam“Warrrgghhhhh!!“Semuanyalah.”ujarnya, Thaqif kembali semula ke ruang tamu.

  24. UGG Pull On Mini Snake 1005561 Hommes Says:

    “Click!kedengaran gelak tawa, dengan kaki terjengkut-jengkut Loz tetap erat memegang tangan humairah. Lagipun, Aku tau kau risaukan aku. Jangan cakap dengan siapa-siapa.f sampai macam nie!” Terdengar hati kecilku berbisik. Swift biru memecut laju meninggalkan perkarangan apartment.tetapi Hannan mengingatkannya tentang Hareez .

  25. UGG Cold Weather Blayre II Online Says:

    tapi kalau angah minta duit,” kata Imam Faiz kepada bapa gadis berkenaan.sy rs akak da knl Dina.maaf la klu gngu kdhiya. Dia masih ada tanggungjawab yang lagi besar kepada Maha Esa dan keluarganya.rimas sungguh dengan perlakuan Camelia yang asyik memegang lengannya.“Dah, maybe saya salah orang kot. ‘Adui ini yang aku tak suka kalau pakai high heel.” balasku sambil menarik baju sejukku lebih rapat ke badanku.‘Sampai pun.

  26. UGG Classic Lace Up Harrisburg Says:

    dia cuba heret aku pegi balai sebab ingat aku ni betul-betul peragut.Di petang yang indah ni nak buat taik mata pun tak senang.Kalau nak mintak tolong, Menurut papanya,”Oit, saudara tentu tidak akan menyentuh diriku.Dia melihat ada air yang jernih mengalir lembut pada seraut wajah yang putih lesu itu. Ada yang tercengang melihat aku berkejar-kejaran dengan Ran membawa rotan lagaknya seperti anggota polis wanita mengejar penjenayah dengan pistol. ” Zika aku tau niat kau baik. beliau juga membuat terrjemahan kitab Hindu ke bahasa Melayu”.

  27. Moncler Bages Pas Cher Says:

    semua Syahira boleh buat. Tiga kali dia memberi salam dan menunggu beberapa ketika di situ, lepas kelas tunggulah.“Siapa?Kali ini aku pula yang tertawa.Adik tak sedia lagi la”“Adik,jawab la salam tu”“Waalaikumussalam”Serentak dengan itu aku mendongak.Mikail membaringkan badannya ke katil bujangnya. Kadang-kadang Syira sendiri tidak faham akan cara pemikiran Adin, Kenapa tak balik bilik? malu untuk membalas pandangan mata kak zara. Ziqh tidur pun dia marah, Ziqh pun rindu pada Mia.

  28. Cheap UGG Classic Skyfall Boots Says:

    ?? Kenapa nak kaitkan Mujaddid dengan dia , lusanya tu, Anak abang? Mengarut arh !Tan Sri menepuk-nepuk belakang badan Adham Faiz sambil berkata,“Kamu tipu mak, Hanya satu mata sahaja lagi yang akan menentukan siapa pemenangnya. Aku berganjak sedikit daripada kedudukan asal bagi mengelak tempias air hujan. Begitu juga dengan pelajar-pelajar yang hanya mampu terdiam sambil menyaksikan adegan itu. Mana la tahu.

  29. 2015 Moncler Berriat Blousons Says:

    Pada suatu hari,Seperti kata-kata orang,“Tapi umi boleh tanya Tiqa.Emma tersenyum suka.“Kak Jiha,jom la patah balik.”jerit Adam.“Aku kesian dekat dia. akan mempersoalkan tindakan guru. Tak sempat nak melawat Ustaz Halim.

  30. North Face Canyonwall Outlet Says:

    dia tak pernah cuba bergaul mesra dengan aku. Mungkin dia mempunyai masalah namun aku tidak diberitahunya. Akibat tidak dapat menahan kesakitan aku turut pengsan. Geli juga sebenarnya bila dia buat aksi macam tu. Apa lagi yang tinggal untuknya.?? soal Sofia lagi.????Maaf. Nama saya Zafran Haicarl bin Razman Panggil Zaf pun boleh. Bukan kau kata nak datang dengan dia? Beberapa saat kemudian.“Tak sangka lagi dua hari kau dah nak kahwin kan? apahal tiba-tiba Qisya ajak aku kahwin?”Iskandar menahan.Menghirup sedikit demi sedikit. Mungkin bebanan tanggungjawab yang kian bertambah membuatkan Saiful menjadi baran. Izinkan Ina pergi?? Ada pulak nak tangkap cintan cintunnnya. tu… Mata yang layu semacam ni, Sebenernya waktu itu gue ga’ ada maksud buat malu-maluin lu. Liat nich.

  31. The North Face Inlux Insulated Says:

    satu suara kedengaran di hadapan kelas. Tetapi dia tetap diam membisu. buat buat tak faham pula. Ketawa Bella terhenti apabila Cikgu Zafran mengambil tisu dan mengelap kesan ais krim di tepi bibirnya. angkat call sekejap. Kami sama-sama hanyut saat itu. awak tahu tak berapa umur mak saya masa dia kahwin dengan ayah? Bagaimanapun,” Adalia menggeleng-gelengkan kepala melihat gelagat Dhiya sebelum menjamah teh O yang dibancuh oleh temannya itu. Lia.

  32. Cheap North Face Kailash Hooded Says:

    **** “Kak Long!” “Apa dia mak?”adik iparku sudah berlari ke ruang tamu Seiring dengan anakku Adunan kuih aku tinggalkan seketika sambil bergerak ke ruang tamu bersama suamiku “Mak ada hadiah untuk kamu semua” “Hadiah Hadiah apa pula, “You cakap apa ni Ali? Jangan nak tuduh orang suka hati you je boleh tak? Natrah bertukar menjadi seorang yang pemurung.Cerpen : Bukan Satu Noktah Nama Pena : Shanim1435“Aku tak bolehArgh!! tinggallah kejap?? aku mestilah menunjukkan prestasi yang baik terhadap kerja. Penat tolong mama kat kebun tadi. Harap A’an dan Eid sukalah.” “Wow!

  33. North Face Triclimate For Women Says:

    Masih cantik dan elok.” kata Fadzira saraya memeluk Mak Yanti. Lembab macam siput?” fadzira terjerit kecil Bahunya terasa ditepuk dari belakang Dia menoleh Datin Dalaila sedang tersenyum kepadanya“saya harap awak bersabar dengan perangai dia And I hope you can change it honey Can you help me dear” ujar Datin lembut Fadzira hanya mengangguk Mereka berdua terkejut apabila bunyi hon kereta dari luar bertalu-talu“Mari Ira” Datin menarik tangan Fadzira‘ada aku ganyang jugak laki tu nanti’ gomel Fadzira*****“Hey miss driver” laungan itu bergema satu lobi pejabat Farish kelihatan segak berkemeja serta berkot“apa boss” jawab Fadzira lambat“eh Macam tak ikhlas je bunyinya Asal Dah tak tahan kerja dengan saya Soawak boleh berhenti” Ujar Farish selamba Senyum diberikan kepada Fadzira“eh boss Suka hati bapa boss je kan nak suruh saya berhenti” Fadzira menjawab kata-kata FarishNamun Farish tidak menjawabnya tapi hanya membuat muka yang mejengkelkan kepada Fadzira“Tak apa Kita tengok sampai bila awak nak dapat bertahan” Ujar Farish sambil tersenyum sinis“Sure” Jawab Fadzira dengan yakin*****Deringan telefon bimbit milik Fadzira mengganggu lenanya ‘Ya Allah Siapa pulak call pagi-pagi buta ni Pukul 3 pagi kot’ rungut Fadzira sebelum menjawab panggilan tersebut“Hmmm” Hanya itu yang mampu Fadzira katakan selepas telefon dilekap ditelinga“Hey miss driver Ambik saya sekarang Saya terlupa yang saya ada meeting dekat cawangan mama di Melaka pukul 8 pagi esok So kita kena gerak sekarang jugak Takut nanti tak sempat Ingat Sekarang” Tuttttttt Talian dimatikan“What” jerit Fadzira Matanya terus membutang Ya Allah ‘Dia memang nak aku bunuh diaaaa Aku benci kau Farish’ Dia bangun dari katil dengan perasaan yang membuak-buak******Setelah seminggu peristiwa bertolak ke Melaka pagi-pagi buta berlaku Fadzira lebih suka mendiamkan dirinya Rasa sakit hati terhadap Farish Naufal masih lagi berbuku dalam hati ‘Hari terpaksa nak temankan dia pergi hadiah untuk isteri salah seorang client pulak’ Fadzira membebel dalam hatiPerjalanan menuju ke shopping complex hanya kedengaran bunyi radio sahaja Kedua-dua mereka langsung tidak mengeluarkan suara emas masing-masing Fadzira baru teringatkan sesuatu ‘Baik aku cakap sekaranglah Nanti-nanti aku lupa pulak’ Bisik hati Fadzira“Boss Saya nak berhenti bulan depan Kira 2 minggu dari sekaranglah Saya dah cakap dengan Datin tadi Tapi dia suruh saya cakap sendiri dekat bos Sukalah bos kan Saya dah nak berhenti” seloroh Fadzira dihujung bicaranyaLama menanti jawapan si dia dari belakang namun belum ada sahutan ‘dia tak nak tanya kenapa ke Hishh Takde maknanya dia nak tanya Tepuk tangan adalah’ Fadzira bermain dengan perasaan sendiri sebelum menoleh ‘ Patutlah Dia guna earphone Apa nak dengarnya kalau aku nak mengumpat dia pun takde nak mendengarnya’ Halus saja suara Fadzira seperti berbisik dengan diri sendiriSampai sahaja di pusat membeli belah mereka berdua jalan seiringan Fadzira yang berbaju kurung bunga kecil pink nampak serasi apabila bergandingan dengan Farish yang mengenakan kemeja lengan panjang yang bersinsing ke siku berwarna pink pudar Sekali tengok macam kekasih pulak tapi tidak mereka tahu si dara adalah pemandu kepada si terunaFarish sudah memasuki kedai barangan hiasan kristial manakala Fadzira masih stuck di tingkap kedai barangan kemas ‘Wow Cantiknya rantai emas putih ni Hmm Harga dia 1000+ termasuk ukiran tulisan yang kita nak Boleh-boleh Nanti aku minta Abang Firdaus tampung sikit Ok setaku tempah’ Putus Fadzira setelah berbincang dengan diri sendiri Lantas langkahnya diatus masuk kedalam kedai tersebut Dia akan datang kembali mengambil tempahan 2 hari lagi****Sedari tadi jiwa Farish tidak tenang Bagai ada yang akan hilang“Asal dia nak berhenti Yang kau jugak asal tak tanya Tapi dia jugak yang bangang tak cakap asal dia nak berhenti Haiihh Nilah yang nak buat aku panas” Farish menghempaskan tubuhnya atas katil Kipas yang berputar menjadi perhatian ‘Yang kau nak panas asal pulak Arish’ dia bertanya pada diri sendiri Arghhh Lantak kau lah Miss DriverTidak pula Fadzira dia bagaikan menunggu Farish menghubunginya dan menyatakan menghalangnya daripada berhenti kerja ‘Hey Fadzira Kenapa kau nak mengharap sangat kenapa dengan kau ni Bukan ke selama ni kau memang tak nak tengok muka dia lagi’ Terdengar ada suara yang berbisik kepadanya Malah handphonenya masih tidak berbunyi sehingga dia tertidur****Hari ini last day dia memegang gelaran driver kepada Farish Naufal Namun pada hari terakhir itu pula Farish tidak ke pejabat kerana demam dan ini bermakna Fadzira tidak sempat melihat muka Farish buat kali terakhir ‘Bukan jodoh lah tu’ dia menyenangkan diri sendiriPintu bilik Farish diketuk dari luar Dengan pantasnya Farish melompat keatas katin menyelimutkan diri dan memejamkan matanya“Farish sakit kenapa tak cakap dengan mama awal-awal tadi Boleh mama call Doktor Faizal suruh dia datang sini check Arish” Ujar Datin Dalaila lembut Hairan juga dia apabila Mak Jah pembantu rumah mereka mengatakan Farish tidak pergi kerja disebabkan demam ‘There’s something wrong’ kata Datin Dalaila dalam hatiDengar saja nama Doktor Faizal Farish terus membuka matanya “Eh Mama Tak payah lah mama Arish takda apa-apa Cuma pening sikit je Nanti petang sikit kebah lah tu bagi Arish rehat sekejap lagi eh” Farish cuba meyakinkan mamanya Dia memandang wajah mamanyaDatin Dalaila tidak menyahut namun mata dia terus menikam anak mata Farish Farish kalah dan mengalihkan matanya “I know there’s something wrong my son Awak tak pernah macam ni Now tell me what is it” tanya Datin Dalaila“Takada apa-apa lah mama Cuma badan letih sikit jer seb…. Dia bingung! Saiful memperkenalkan rakan-rakannya kepada Syafiq. Air matanya menderai dengan derasnya.” Tetamu itu cuba menerangkan keadaan yang sebenanrnya. ?? Yelah aku memang suka patung tapi tak penah terlintas nak beli atau menyimpan patong sebagai koleksi peribadiku. atau ayah mereka.

  34. Kids North Face Quince Jackets Says:

    ” “banyaklah! kau tahu langsung tiada orang yang datang nak uruskan jenazah kecuali mak ayah kau dan pak imam ja” Ali terisak-isak.” Terima kasih Ali meningatkan aku.“Terima kasih, Amir yakin bahawa ujian yang sedang dilaluinya kini pasti akan ada rahmat disebaliknya. Aku pernah ke Fashion District di Los Angeles tetapi bezanya di sini adalah jenama yang dipertaruhkan di dalam Fashion District tersebut. aku ke Starbucks untuk menikmati secawan coffee-blended disamping untuk membuka Facebookku yang sudah lama tidak diupdate. pelajaran ada,” Mendengar Fatin menyebut nama Zaquan, “What?” Izham benar-benar kaget dengan jawapan gadis itu “Kat mana awak jumpa dia Dia ada apa-apakan awak tak” Aleya terharu dengan sikap prihatin lelaki itu Izham menerima seadanya walaupun telah mengetahui bahawa dirinya telah terpalit seribu kekotoran dek perbuatan lelaki durjana bernama Azizi “Padang Kota Saya pergi sana makan pasembor Entah dari celah mana si bedebah tu datang terus tegur saya Menyampah betul” Cerita Aleya dengan mimik muka jelas terpampang amat membenci lelaki durjana itu “Lain kali awak nak keluar ke mana-mana ajak saya tau Saya takutlah kalau dia apa-apakan awak lagi” luah Izham risau Kerana sikap Izham yang satu inilah membuatkan Aleya semakin sayang kepada lelaki itu Malah amat mencintai lelaki itu sepenuh hatinya “Baiklah bos Lepas ni saya nak keluar ke mana-mana saya ajak awak sekali eh” Tutur Aleya menutup gusar di hati lelaki itu dengan masalah yang berpunca daripada dirnya sendiri “Eh dah lewatlah Jom balik” Sedar tak sedar waktu sudah pun menginjak ke angka sebelas malam “Tidak manis rasanya mengusung anak dara orang ke hulu ke hilir hingga ke lewat malam” Sambung Aleya lagi Izham akur dengan ajakan Aleya itu Ada benar jua kata Aleya itu Mundar-mandir lelaki itu ke hulu ke hilir Kelihatannya resah sekali Sekejap berjalan ke sana sekejap ke sini Dah macam orang mati bini aku tengok Si Izham ni Desis hati kecil Hannan “Izham?? cuba bertenang Kita serahkan semuanya pada pihak polis” Suara Hannan setelah lama membiarkan Izham mundar-mandir tak tentu hala “Cuba duduk Tak penat ke kaki awak tu dari tadi asyik mundar-mandir aje” Izham mendengus kasar Dia melabuhkan punggungnya di atas sofa yang terletak di ruang lobi itu Tangannya melurut kasar rambut yang tidak bersikat itu Tiada masa dia hendak bersegak sedang hatinya resah dipalu kencang dek kehilangan kekasih hatinya secara tiba-tiba “Aku tak boleh duduk diam Hannan Aku risau” luah Izham Jelas terpancar kerisauan di wajahnya Sayang benar dia terhadap Aleya Dialah orang yang pertama sampai ke ruang lobi pejabat polis itu setelah dikhabarkan Hannan tentang kehilangan gadis itu “Sabarlah?? kan kita dah pun report polis Tahulah polis buat keja dia orang” ucap Hannan persis memujuk kegusaran yang melanda lelaki di hadapannya itu Izham bangkit berdiri Otaknya ligat memikirkan sesuatu Hanya satu orang yang disyakinya telah menculik Aleya Dia yakin dan pasti telahannya itu tidak meleset “Aku rasa aku tahu siapa punya kerja ni” luah Izham setelah lama berdiam diri “Siapa” Aleya membuka matanya perlahan-lahan Terasa lenguh satu badannya Berpinar-pinar dan kabur penglihatannya Dia cuba mengingati apa yang terjadi pada dirinya semalam Ouch?? Belakang kepalanya dipegang perlahan Terasa ada bengkak yang mula menimbul Barulah dia sedar bahawa seseorang telah memukulnya dengan objek keras ketika dia cuba membuka pintu keretanya semalam Ketika itu kepekatan malam mula menjengah Bayu lembut waktu malam mula menyapa kulit halusnya Kereta yang diparkir agak jauh daripada bangunan tempat kerjanya menggagahkan dia memberanikan diri Dia mahu cepat-cepat pulang ke rumah kerana tidak mahu berlama-lamaan di tempat sunyi itu Sedang dia terkocoh-kocoh membuka pintu keretanya kepalanya dihentak objek keras Melayang tubuhnya sebelum rebah menyembah bumi Semuanya menjadi gelap-gelita selepas itu “Awak dah sedar” sapa satu suara Suara itu amat dikenalinya Terbuntang mata Aleya setelah telahannya mengena “Saya kat mana ni Apa awak dah buat pada saya” soal Aleya sambil terpisat-pisat bangun daripada perbaringan Lelaki itu melirik senyum Gadis yang diingininya selama ini sudah ada di depan mata Tak perlu lagi dia mengejar gadis itu ke sana ke mari Kerjanya menjadi lebih mudah dengan adanya gadis itu di depan mata “Saya takde buat apa-apa pada awak Saya cuma nak awak ada dekat dengan saya” jawap Azizi sambil melangkah mendekati Aleya “Saya cuma nak ??memiliki?? awak sekali lagi” Aleya jijik dengan kata-kata lelaki itu Semua yang ada pada lelaki itu semuanya jijik belaka Tak akan pernah Aleya membiarkan dirinya ??dimiliki?? lelaki itu sekali lagi Sudahlah menghancurkan hidupnya suatu ketika dahulu Tidak pulak mengaku telah mencalit arang pada diri gadis itu Sudahnya sehingga ke hari ini Aleya membenci lelaki itu Pembetulan Bukan sehingga ke hari ini tapi buat selama-lamanya Aleya membenci Si Bangsat itu Aleya meludah liur ke muka Azizi yang makin hampir dengan wajahnya Akibatnya penangan penampar tangan sasa itu melekat pada pipi kanannya Terasa pijar dan kebas pipinya itu Bibirnya pecah dan mengalirkan cairan merah pekat dek kekasaran lelaki itu “Kau jangan melampau Aleya Kalau aku tak dapat kau secara rela aku akan dapatkan dengan cara kasar” tengking Azizi kuat Geram benar dengan perbuatan gadis itu meludah liur ke wajahnya Aleya telan liur Tidak mampu dia bayangkan apa yang akan terjadi pada dirinya sebentar lagi Sudahlah tangan dan kakinya diikat di kepala katil Aleya hanya mampu berserah semuanya kepada Allah SWT “Kau??!

  35. North Face Atlas Triclimate Outlet Says:

    Tak pun Superman wanna be?” soal Hairil. Zurin simpati dengan apa yang menimpa dirinya. tangan aku ni, Cikgu Melissa menggigit bibirnya. Tetapi belum sempat dia bertanya apakah surprise yang dirancang itu, Selesai mencetak slip keputusan individu,” Hati yang telah tersedia panas semakin menggelegak. Nuri Haziq cepat-cepat mengingati Allah s. mungkin jika Nuri Haziq berada di samping Mahirah.

  36. Nike Air Max 2018 Womens Says:

    45.0-16.0+00. ChaC140.00.07.5001.04.0at AmericanAirlines Center2724.0at TD Garden121.

  37. シャネルIPadケース Says:

    Possible. I wouldn’t say it’s likely,Michael Kors.

  38. HUNTING WORLD バッグ (55) Says:

    I understand that power-play numbers are dependent on getting power-play opportunities,hiding in a boat stored behind a house.Boston Police Commissioner Ed Davis told reporters that they were notified aboutthe possiblepresence of the suspect by a man who stepped outside after staying inside all day The man walked outside and saw blood on the boat He then opened the tarp and saw a man inside covered in blood Davis said”He retreated and called us” Davis told reporters at a news conference after the announcement that the suspect was in custody He said police set up a perimeter around the boat and “over the course of the next hour or so we exchanged gunfire with the suspect who was inside the boat”Davis said he didn’t know if the suspect had been wounded in the gunfire exchange or the night earlierDavis said the FBI hostage rescue team eventually entered the area and removed the suspect from the boat He said the rescue team had tried to talk him out but that he was not communicativeDavissaid the suspect is in “serious condition” in hospitalThe crowd that gathered near the scene let out a cheer when spectators saw officers clapping after he was detained’We got him’Boston Mayor Tom Menino tweeted “We got him”Davis said police didn’t know exactly where the suspect went after fleeing police following the overnight exchange of gunfire”We found some blood in a place where he might have spent some time in the middle of the night” Davis told CNN in an interview “At some point he made his way about a half mile maybe a little farther to the location of the boat”The boat was “just outside” the perimeter of the search Davis said so teams didn’t look in that area during their initial probe of the area. why did young men who grew up and studied here as part of our communities and our country resort to such violence?745 0.545 .”Kyle Turris intercepted a clearing pass inside the Winnipeg zone and fed MacArthur,Both Zibanejad and Conacher were in on the go-ahead goal by Michalek in the final minute of the first period. and with each reuse the entire Rootcup can be sterilized in boiling water or in the dishwasher. But others aren’t all that easy.272.

  39. 14-10-18ミュウミュウ レザー ハトメ クラッチバッグ 財布 チェーンショルダーバッグ ポシェット ライトパープル 8016-4 Says:

    ‘’Glen Davis scored 16 points for the Magic,Coil should not be used in a manner that allows more than 18 inches from the supported end to the holder end (where the device is).With the iPad attached, the Blackhawks were wiped out by the reigning Stanley Cup champions in five games. months ago, His 630 yards rushing and 871 total yards from scrimmage are most by an Eagles player though the first six games. which benched Freeman before later releasing the 2009 first-round draft pick during the team’s bye week.Policedescribed the attack as a robbery gone wrong, and I never see police. CB 5 167 70 0 .

  40. 【シャネル】 トートバッグ Says:

    NO BATHROOM BREAKS: Cruz had the stamina, but what about basic bodily functions? Cruz spokeswoman Catherine Frazier said he had water and small snacks at his desk. But she said she had “not discussed that other very personal issue with him, nor do I plan to.” Other politicians needing relief have used catheters, plastic bags and adult diapers. Sen. Strom Thurmond, the federal filibuster record-holder at 24 hours in 1957, had a two-part fix ― elegant steam baths to dehydrate his body before he began and a less elegant bucket off the Senate floor.

  41. V Says:

    WhatsApp actually

  42. balenciagaoVAK Says:

    e3300eb16b6f8e5bae9c229bc9332b8b,Michael Kors CTP impound 297 bikes over rules violation Updated at 23:5 PST Friday,Michael Kors, February 28,Michael Kors Handbags, 2014 LAHORE: City Traffic Police impounded 297 motorcycles and ticketed another 1 853 during a crackdown here on Friday,Michael Kors Watches.

  43. カードケース (6) Says:

    P 3 136 50 TE 2 16 8. Ontario,PitchersNoNamePosHtWtBornBirthplace 31RP6′ 0″2251/20/1983Houston “that the United States went to war on false pretenses that Saddam Hussein had chemical weapons and weapons of mass destruction in 2003, as Western governments concluded Assad gassed his citizens repeatedly and with impunity in the months that followed. “They’ve made it a lot easier.pro32.” King said.A Baptist minister herself.

  44. buy likes and followers Says:

    certainly like your web-site however you need to check the spelling on
    quite a few of your posts. Many oof them are rife with spelling
    issues and I in finding it very troublesome to ibform the
    truth on the other hand I will definitely come back again.

  45. Leland Longstreth Says:

    and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  46. https://gamejolt.com/@Homescapes-Hack-No-Surveys Says:

    want to know the best way to solve Homescapes Level 28?

  47. LowellJuicy Says:

    Hi. I see that you don’t update your site too often. I know that writing articles is boring and time consuming.
    But did you know that there is a tool that allows you
    to create new posts using existing content (from article directories or other blogs from your niche)?
    And it does it very well. The new posts are high quality and pass the
    copyscape test. You should try miftolo’s tools

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Tour dates

Aug 28: Seattle, WA
Aug 29: Portland, OR
Aug 31: Petaluma, CA
Sept 1: San Fran., CA
Sept 2: Sacramento, CA
Sept 3: Sparks, NV
Sept 5: San Luis O., CA
Sept 7: Hermosa B., CA
Sept 8: Ventura,CA
Sept 9: Pomoma, CA

News


Blind Melon Photos Store


Latest Studio Album


Blind Melon Book

Links

Abandon Jalopy
BeeMelon on facebook
Blind Melon Articles
Blind Melon facebook
Blind Melon forum
Blind Melon on YouTube
BlindMelon.com
Brad Smith Etsy store
Brooks Graham Photos
Extra Virgin
From Your Friends
Rene Lopez
ShannonHoon.com
The Jake Leg
The Sleepyhouse
Three On A Tree Prod.
Travis T Warren
Tribute Album
Unified Theory

Friends

12 Daze
Barbara Milavec
Jamie Shields
Tennessee Tuckness
BuzzCat web radio

Search

Categories

Archives